[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Stojan Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Tue Sep 16 19:13:46 UTC 2008


Значи јас знам еден од ComeClean, па можам да го викнам него и другарите ако
сакаат да дојдат. Само треба да договориме дали е дефинитивно.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080916/afc50972/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list