[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Tue Sep 16 19:49:06 UTC 2008


2008/9/16 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:
> 2008/9/16 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>
>> генерално ми изгледа добра агендава, така да .. ајде да се пријавиме белким ќе
>> се организираме со сево ова до 27-ми.
>
> Јас мислам дека можеме, не се многу работи за организација. Доколку
> добијам поддршка ќе го пишам текстот што треба да се стави во флаерот
> за бела ноќ утрее :)
>
>>> - бело платно и бои. (платното должина 15 метри, висина 1,5 до 2)
>>
>> ова се купува или?
>

какво платно (дебелина)? какви бои (подготовка, разливање, сушење)?


> Освен во чаршија, најдовме продавач на платна на златна книга :) еве линк
> http://zlatnakniga.com.mk/Preview.aspx?FirmaID=191922
>
>> dvd-ја немаме.. само cd-а .. али ќе се договориме ова накнадно
> За двд- а може да побараме спонзорство од еми или сл.
> http://www.emimedia-mk.com/proizvod/zanas.aspx
>
>> Точка и понатаму ќе работат само од 14:00 ??
> Мислам дека доколку организираме нешто во сабота ќче ни отворат и порано.
>
> За цртачите, кога велам деца мислам на некои како овие -
> http://comeclean.com.mk/ не буквално деца :))
> Значи млади уметници кои се занимаваат со цртање графити или сл.
>
>
> --
> Bi
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Social Networks:
- Facebook: Ilin Tatabitovski
- Picasa Web Gallery: http://picasaweb.google.com/itatabitovski

Online Messengers
- GoogleTalk: itatabitovski [at] gmail.com
- Skype: itatabitovski


More information about the Ossm-members mailing list