[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Tue Sep 16 22:46:58 UTC 2008


Biljana Kochoska wrote:
>
> - Ве молам секој кој сака и може да помогне да се јави, за да знаеме
> колку сме што сме и на кого може да рачунаме.
> До сега ги имаме: Дамјан, Миша, Арангел, Димитар, Илин, Стојанче...
>
> - Дали ќе се организираат презентации по училиштата? До сега се јави
> само Миша за ова, а имаме две сигурни училишта, но јас можам да
> договорам и со други.
>
>
>   
Кажете ми само ден (26.ти?) да прашам кај мене Ј.Б.Тито претпоставени итн
More information about the Ossm-members mailing list