[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Sep 17 20:57:22 UTC 2008


> Искрено од мој аспект гледано големото присуство на луѓе на оваа средба за
> мене беше доста оптимистички и поради тоа мислам дека не смееме да се
> откажуваме од оваа работа.

И се надевам сите што беа видоа дека нема (многу) елитисти меѓу луѓето од 
слободен софтвер.

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Hi! I'm a .signature virus! copy me into your .signature file to help me 
spread!More information about the Ossm-members mailing list