[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Sep 17 21:04:18 UTC 2008


> Луѓе, оваа сабота (13.09.2008) во 12:00 во Точка да се најдеме сите што
> сакаат (и вие педерчиња што увек не доаѓате) да видиме до кај сме, што ќе
> правиме и сл.

меѓу другото Новица и јас најавивме дека веќе сме заситени од улогата 
претседател и потпретседател на организацијата „Слободен софтвер Македонија“ и 
дека би сакале до следниот „официјален“ состанок заедницата да размисли за 
нови кандидати.

Следниот состанок најдобро е да биде или негде на средина на декември или 
најкасно почеток на јануари - веројатно највеќе зависи од задграничните 
членови.-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Well when _I_ was in school, I had to run Netscape on HP/UX, displayed on my 
local X Server running on a Windows 3.1 box. Displayed over a 2400 baud 
modem. Uphill. Both ways. In the rain. With NOBODY to hold my hands. Because 
the life of the geek is a lonely life.
- aclarke on /.More information about the Ossm-members mailing list