[Ossm-members] 2с.мк четврт-годишен состанок

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Wed Sep 17 21:41:15 UTC 2008


Дамјан Георгиевски wrote:
> За оваа дискусија ќе беше фино да ги имаме и другите заинтересирани за темата 
> локализација - како на пр. преставниците на ГенРепСофт, Мин.за образование или 
> пак за Информатичко Општество - кои знам дека ја следат листава - па да видиме 
> кои се и нивните ставови и мислења...
>
>   
Пред некој ден чув дека имало интерес Министерствата да преминат на 
линукс. Која верзија би им ја препорачале? Јас еве pclinuxos (иако 99% 
го пуштам Ubuntu 8.04)More information about the Ossm-members mailing list