[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Sep 17 21:39:45 UTC 2008


On Tuesday 16 September 2008 19:17:26 Дамјан Георгиевски wrote:
> > - бело платно и бои. (платното должина 15 метри, висина 1,5 до 2)
>
> ова се купува или?

кога ќе се црта, подобро да биде без датуми и специфични работи за да може да 
се користи за други настани.

бтњ, http://softwarefreedomday.org/teams/europe/macedonia/skopje

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list