[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Thu Sep 18 15:21:57 UTC 2008


> http://chombium.awardspace.com/files/misc/ponuda-prezentacii.pdf
>

Поентата на нашата посета во училишта пред сфд е да направиме
презентации за слободен софтвер. За тоа дали има предрасуди за
користење на компјутерите во училиштата и зошто не се користат, 2с.мк
во моментов неможе да даде одговор. Контрапродуктивно би било да се
повикуваме на проблемот во обидот да добиеме простор во училиштата да
презентираме за слободен софтвер. Барем јас така мислам.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list