[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Thu Sep 18 15:30:11 UTC 2008


Аха... заборавив... јас можам да одам да предавам во училиштата, но
идната недела имам три термини кога сум зафатен - понеделник од
08-13ч, среда од 12-14ч и петок од 16-21ч. Во секој друг термин,
можете да ме букирате.

поз.
-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list