[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Stojan Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Sep 18 21:51:17 UTC 2008


Вака, јас зборев со НАК2 од ComeClean.com.mk и тој се согласи да се договори
со двајца-тројца за да дојдат да цртаат.

Нешта кои треба да ги истакнам:
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080918/fec2eba9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list