[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Fri Sep 19 20:52:16 UTC 2008


Утре е сабота, имаме ли предлог дизајн за флаер?
Имаме ли нешто воопшто за сфд?

СЕ надевам се гледаме утре во 2 во Точка на Сподели знаење и на
состанок за СФД.
Ќе има и за пиење. :)

Димитар, ако можеш донеси го Убунтуто во повеќе копии да си го
разделиме меѓу себе.

Се надевам ќе се собереме во поголем број.

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list