[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

"Дими Т." whats.new.with.ya at gmail.com
Fri Sep 19 22:15:40 UTC 2008


> Димитар, ако можеш донеси го Убунтуто во повеќе копии да си го
> разделиме меѓу себе.
>
>   
Ќе гледам да поминам на кратко да донесам барем едно ДВД колку да имате.
Нешто сум зафатен па нема да сум во можност да седам подолго време.
Зборував и со Боби и можно е и тој да помини и да носи ДВД, така да
можно да имате мин. 2 :)More information about the Ossm-members mailing list