[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Goce goce.mitevski at gmail.com
Sat Sep 20 01:38:28 UTC 2008


Еве предлог постер за случувањето. Ова е нефинална верзија и би ја
докомплетирал откако ќе се прецизираат сите детали во поглед на
содржината (логоа на организации, спонзори, софтвер итн.).

http://dl.getdropbox.com/u/125611/SFD2008.png

Идејата е да се претстави корисник што конечно се ослободува од сите
стеги на околината (во случајов затворениот софтвер). Би требало да е
лесно забележливо, но доколку некому не му е очигледно, човечето е
претставено од птичја перспектива.

Поздрав,
Гоце


More information about the Ossm-members mailing list