[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Sun Sep 21 08:52:17 UTC 2008


> За режење на ДВД-ата со Убунтуто се јавија: Ванчо, Боби, Чомбе, Миша,
> Илин, Глиша,, а се надевам тука можат да се вклучат и Арангел и
> Гемиџи, а може и секој кој ќе се понуди за да се убрза работата.

Еве јас можам да режам. Сметајте ме.

>
> Еве предлог за предната страна на флаерот. http://bach.taneski.com/sfd/letok.png

Зошто е на аглиски? Ми се допаѓа флаерот ама не знам што е поентата со
англискиот јазик. Најозбилно.
Зарем толку е многу лошо да биде нешто како:

Слободниот софтвер
создава
Слободно општество
и создава
Слободна кулутра.

или нешто слично.

Поздрав,
Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list