[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Sep 23 08:56:37 UTC 2008


> Имам лоши вести.
>
> Пред еден час добив мејл од човекот кој требаше да не вметне во
> програмата за бела ноќ.
> Го пренесувам цел:
>
> „Zdravo Biljana,
> Ima mali promeni vo planot.
> Mi udrija "cvrga" vo gradot deka sloboden softver ne e umetnicki
> nastan i ne moze da bide del od bela nokj.

тиња... кој дел од 
>>> со млади урбани уметници ќе го одбележи денот на слободниот софтвер со 
колаборативно сликање на 15 метри долго платно на плоштадот Македонија. <<<
не им е уметнички?

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Today we create the legacy of tomorrow.More information about the Ossm-members mailing list