[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Sun Sep 21 11:13:20 UTC 2008


2008/9/21 Ilija Kocho <ilijak at siva.com.mk>

> Не сакам да ви се мешам во работата ама мислам дека летокот треба да е
> (и) на македонски. Впрочем ова е година на македонскиот јазик. Една од
> предностите на слободниот софтвер кај нас (благодарејќи на вашиот труд)
> е достапнста на македонски јзик. Исто, ако може некако да истакнете дека
> слободиот софтвер не е фиромизиран.
>

+1

-- 
Best regards,
Ilija Iliev

Blog: http://strumjan.blog.com.mk
Web: http://top.net.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080921/1d077054/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list