[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Sep 21 11:25:38 UTC 2008


> Mi udrija "cvrga" vo gradot deka sloboden softver ne e umetnicki

хаха... од градот ни испратија покана за учество на белата ноќ.
пораката е со наслов:
FYI: покана за учество на бела ноќ
испратена на листава на 1.5.2008 -- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list