[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Sun Sep 21 11:46:28 UTC 2008


Прашањето е дали воопшто да се слика платно?
Бидејќи јас треба денес да се видам со децата да се договориме околу
поединостите, треба да знам што е дефинитивно.
Дали воопшто тоа да го правиме или да го оставиме како идеја за
понатаму, а во сабота само да поделиме цеде-а и флаери, ама и за тоа
ми е страв да не се истрошат залудно :(

Ќе се прави ли нешто оваа недела?
Ќе се слика ли платно воопшто?
Ве молам да одлучиме побрзо, да знам што да им кажам на децава, треба
да се видиме во 3.

Поздрав

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list