[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Sun Sep 21 11:51:20 UTC 2008


On Sunday 21 September 2008 13:28:20 Biljana Kochoska wrote:
> Мене ова искрено ме асоцира на ракетно моделарство, бидејќи во

Јас бев ракетен моделар... :-)

> Значи јас ова би го отфрлиола. Да добиеме дозвола од градот за друг
> ден, може да оди многу споро и на крај воопшто да не ја добиеме, зашто
> нема да фрлиме камен.

Не знам дали нешто се сменило во меѓувреме, но дозвола од градот за јавен 
собир не се бараше (во мое време ;-)). Тоа што се бара е собирот да се најави 
во полиција барем 24 часа однапред.


More information about the Ossm-members mailing list