[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Sep 21 13:54:18 UTC 2008


2008/9/21 Misa Popovik <popmisa at gmail.com>:
> 2. Да се појавиме герилски на Плоштад (но во овој случај многу порано -
> предлог 12ч) , го распнеме платното, поделиме летоци и дискови... (или ако
> неќете герилски... можам јас во полиција да отидам и го најавам настанот)
>
+1
Текила герила.....
Флаерот на македонски да е, и да го цртаме платното.
Да се распрашаме каква е процедурата за дозвола од полиција и
ако е сложена тогаш герилски ;)
Дури можеме еден ден да го цртаме платното во точка и следниот
преку ден да делиме ЦДа на плоштад и да го шетаме платното


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list