[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Stojan Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sun Sep 21 15:00:49 UTC 2008


> Дури можеме еден ден да го цртаме платното во точка и следниот
> преку ден да делиме ЦДа на плоштад и да го шетаме платното


Незнам колку зимате во предвид дека платното (треба да)е долго 15 метра + со
боја врз него и не е баш многу мобилно...

-- 
ɹ8l n ɔ

8ʌ1ʇɔɐ ∞

act1v8.tumblr.com
twitter.com/Act1v8
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080921/4ac98298/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list