[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Sep 21 17:55:36 UTC 2008


2008/9/21 Stojan Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com>:
>
>> Дури можеме еден ден да го цртаме платното во точка и следниот
>> преку ден да делиме ЦДа на плоштад и да го шетаме платното
>
> Незнам колку зимате во предвид дека платното (треба да)е долго 15 метра + со
> боја врз него и не е баш многу мобилно...

Мал си, не си бил на протести :)


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list