[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Marko Doda marko at lugola.net
Sun Sep 21 18:05:26 UTC 2008


Би било добро доколку може, во среда да организириаме некаков состанок, дали
на нет или у точка, да се среди све што треба real-time.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080921/c9421758/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list