[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Tue Sep 23 12:01:58 UTC 2008


>> - Да се додадат сликите од уметниците, во галерии на десктоп и во
>> позадините
>
> Биљана, можеш ли да пратиш линк до нивните слики за да може Димитар да ги
> додаде во Убунтуто.

Сликите и галериите ми се на мејл, на кого треба да му ги испратам?


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list