[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Sep 23 21:30:55 UTC 2008


2008/9/23 "Дими Т." <whats.new.with.ya at gmail.com>:
>
> Димитар, дали можеш да го подготвиш ова како iso денес? Јас би го земал
> iso-то
> и ќе му го однесам на Дамјан да го стави на сервер.
>
>
> Биљана, можеш ли да пратиш линк до нивните слики за да може Димитар да ги
> додаде во Убунтуто.
>
>
> Нема да можам... системот не ми е повеќе таков, ги немам повеќето од тие
> програмите, имам нови и немам место во /home ... јас си реков такво ќе оди
> дистрото, сори - на кратко - не можам

Ок, пиши инфо како го направи DVD-то, да пробам да го направам и јас.
Прати некој линк.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list