[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Wed Sep 24 01:05:18 UTC 2008


Еве ја конечната верзија на лифлетот.

Пред да слушнам коментари, да ви кажам дека многу време истрошивме на
пицкање и лицкање и дека, ако некој има забелешка, прво нека проба сам
да направи. Значи примам замерки, само за содржината на лифлетот и
информации кои треба да се додадат или сменат.

предна страна: http://bach.taneski.com/sfd/letok3.svg
задна страна: http://bach.taneski.com/sfd/letok3F-back.svg

А Убунтуто
Јас веќе овие му ги дадов на Глиша, ама ако некој друг го спрема
двд-то еве ги галериите:

http://bach.taneski.com/sfd/galerii.tar.gz

сплеш скринот: http://bach.taneski.com/sfd/splash.xpm.gz

Фолдер со бекграунди: http://bach.taneski.com/sfd/backgrounds.tar.gz
 и листа на линкови за обележувачи во фајрфокс:

http://wiki.lugola.net/SFD2008
http://slobodensoftver.org.mk/
http://infoproject.biz/
http://spodeliznaenje.blogspot.com/
http://spodelikino.blog.com.mk/
http://spodeli.org
http://linux.zasekoj.com/
http://comeclean.com.mk/
http://ivan-bliznak.deviantart.com/gallery/
http://rukiiii.deviantart.com/gallery/

rss да презема од кајмакот http://kajmakot.softver.org.mk/rss/popularni/
и во алатникот за обележувач http://ubuntu.linux.net.mk/forum/

Поздрав-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list