[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Sep 24 11:43:22 UTC 2008


2008/9/24 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:

> Ако е 64bit-но ќе мора да се избилда ново ДВД.

На тоа дивиди имало скајп и слично. Која е поентата да се делат
дискови со скајп?

Јас ако успеам ќе направам убунту ЦД чисто само на македонски плус
artwork-от, вчера ми снема простор за дивиди да праам. :)

Па ако не успееш ти да направиш дивиди може моето исо да го снимиме.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list