[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Sep 24 20:05:26 UTC 2008


2008/9/24 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:

> Друга работа е неспремното двд.

Споро ми оди со ова, на Глиша исто така :(

> Мој предлог е додека не сме се зезнале, да се преиспитаме.

+1 ни фали уште некој ден за организација

Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list