[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Sep 25 13:57:06 UTC 2008


> 2008/9/24 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:

Денес е четврток има ли официјална информација дека SFD во Скопје е
одложен или откажан?

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list