[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Thu Sep 25 14:10:32 UTC 2008


јас не знам кој е тој што дава официјални информации, но според мое
мислење веќе немаме избор, мора да се одложи.

Башка што времево гласа за следната сабота.


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list