[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Sep 25 14:18:46 UTC 2008


2008/9/25 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:
> јас не знам кој е тој што дава официјални информации, но според мое
> мислење веќе немаме избор, мора да се одложи.

Pa toj sto organizira?

Koj e organizator na nastanot?

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list