[Ossm-members] Ubuntu 8.04.1 remaster.мк

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Sep 26 13:16:00 UTC 2008


Јас ја пробав оваа алаткава remastersys, но тоа што не ми се допаѓаше е дека 
го менува стандардното мени од bootable-то Ubuntu CD.

Исто така самата инсталација на алаткава повлекува некои пакети, кои 
најверојатно накрај завршуваат на CD-то нели?


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Our national drug is alcohol,
we tend to regard the use any other drug with special horror.
    -- William S. BurroughsMore information about the Ossm-members mailing list