[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Apr 3 14:18:34 UTC 2009


Здраво,

Денес бев на ЕТФ и разговарав со Владо Трајковиќ и продеканот за
меѓународна соработка Аце Ристевски.

Има расположение да ни помогнат, се договорив следната недела да
им отидеме на состанок со конкретни барања.

Значи треба да дефинираме што бараме од нив:
 - Просторија (амфитеатар или некоја предавална) да кажеме колкава,
кога и на колку време
- Интернет (ќе бараме пристап до некој свич за да закачиме кабел, а после
со наш аксес поинт да направиме безжична мрежа - нешто слични како што
правевме на сподели знаење кога беше на електро)
- Проектор...

Што друго би барале?

Треба и формално барање да составиме и да им однесеме.

Ве чекам да се вратите од НСНД, па да ја збркаме работава.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list