[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Fri Apr 3 16:39:46 UTC 2009


koga bi dosle gostite? datum? dali postoi moznost
da gostuvaat i nekade nadvor od skopje?
na primer strumica? ili ne e na agenda?
za da pravam muabet so opstina, gradonacalnik i sl.
prostorija ima, internet ima, proektori kolku sakas,
laptop-i 15, serveri 2, drugo nesto?

2009/4/3 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> Здраво,
>
> Денес бев на ЕТФ и разговарав со Владо Трајковиќ и продеканот за
> меѓународна соработка Аце Ристевски.
>
> Има расположение да ни помогнат, се договорив следната недела да
> им отидеме на состанок со конкретни барања.
>
> Значи треба да дефинираме што бараме од нив:
>  - Просторија (амфитеатар или некоја предавална) да кажеме колкава,
> кога и на колку време
> - Интернет (ќе бараме пристап до некој свич за да закачиме кабел, а после
> со наш аксес поинт да направиме безжична мрежа - нешто слични како што
> правевме на сподели знаење кога беше на електро)
> - Проектор...
>
> Што друго би барале?
>
> Треба и формално барање да составиме и да им однесеме.
>
> Ве чекам да се вратите од НСНД, па да ја збркаме работава.
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

Training Manager
Institute of Applied Technology - Strumica

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com


More information about the Ossm-members mailing list