[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Apr 6 13:23:45 UTC 2009


> Денес бев на ЕТФ и разговарав со Владо Трајковиќ и продеканот за
> меѓународна соработка Аце Ристевски.
>
> Има расположение да ни помогнат, се договорив следната недела да
> им отидеме на состанок со конкретни барања.

луѓето доаѓаат на 14 вечер и на 16 сабајле си одат. така што останува на 15 да 
биде настанот. ни треба празен амфитеатар и интернет. проектор имаме. треба 
они да кажат дали воопшто на 15ти можат да ослободат просторија.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list