[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Apr 6 13:47:24 UTC 2009


2009/4/6 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>> Денес бев на ЕТФ и разговарав со Владо Трајковиќ и продеканот за
>> меѓународна соработка Аце Ристевски.
>>
>> Има расположение да ни помогнат, се договорив следната недела да
>> им отидеме на состанок со конкретни барања.
>
> луѓето доаѓаат на 14 вечер и на 16 сабајле си одат. така што останува на 15 да
> биде настанот. ни треба празен амфитеатар и интернет. проектор имаме. треба
> они да кажат дали воопшто на 15ти можат да ослободат просторија.

ок, на 15ти ќе го бараме амфитеатарот и жица за интернет.....
кој период од денот (претпладне, попладне, навечер) и на колку време,
колку саати ни се потребни?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list