[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Apr 6 13:49:22 UTC 2009


> ок, на 15ти ќе го бараме амфитеатарот и жица за интернет.....
> кој период од денот (претпладне, попладне, навечер) и на колку време,
> колку саати ни се потребни?

е тоа не знам. веројатно од 17 - 22 ч е ок време?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list