[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 6 13:51:20 UTC 2009


On 04/06/2009 03:49 PM, Новица Наков wrote:
>> ок, на 15ти ќе го бараме амфитеатарот и жица за интернет.....
>> кој период од денот (претпладне, попладне, навечер) и на колку време,
>> колку саати ни се потребни?
> 
> е тоа не знам. веројатно од 17 - 22 ч е ок време?

Со оглед на тоа што 15ти е работен ден, предлагам барем од 17:30 или
18:00 да почне настанот.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list