[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 6 14:42:43 UTC 2009


Некој да ми покаже основни работи python дека сум тешка мрза и никако не
седнуем а за возврат можам да понудам чекор по чекор gnupg за систем
администратори и крајни корисници (од генерирање, до користење во клиент
за пошта). Нема да биде лошо да напраиме и key signing помеѓу нас коа
сме веќе таму.

Други предлози?
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list