[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Ilija Kocho ilijak at siva.com.mk
Mon Apr 6 14:53:53 UTC 2009


Нема подобар мотив за развој на човештвто од мрзата.

Arangel Angov wrote:
> Некој да ми покаже основни работи python дека сум тешка мрза и никако не
> седнуем а за возврат можам да понудам чекор по чекор gnupg за систем
> администратори и крајни корисници (од генерирање, до користење во клиент
> за пошта). Нема да биде лошо да напраиме и key signing помеѓу нас коа
> сме веќе таму.
>
> Други предлози?
>   
More information about the Ossm-members mailing list