[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Apr 6 15:03:16 UTC 2009


> 2. Wireless Access Point - има ли некој?

Еве мојот јас ќе го земам.

Поздрав.


More information about the Ossm-members mailing list