[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Apr 7 06:46:06 UTC 2009


Vladimir Stefanov напиша:
> Новица Наков напиша:
>   
>> Датумите се 14 - 16 април, но може и да се сменат во меѓувреме. Сеедно, ние 
>> треба да смислиме локација за одржување на средби/предавања/работилници како и 
>> евентуално да најдеме некое соодветно сместување за луѓето.
>>   
>>     
>
> За сместување, може да ги сместиме во Хостел-Хостел. Газдата ми е 
> другар, плус му ги одржувам компјутерите со Линукс така да може и гага 
> да испадне :-)
> _______________________________________________
>   

Шо бидна со сместување? Ако одговара хостелот кажете да резервирам, 
пошто овој период е полно со гости.More information about the Ossm-members mailing list