[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Wed Apr 8 07:41:54 UTC 2009


> Шо бидна со сместување? Ако одговара хостелот кажете да резервирам,
> пошто овој период е полно со гости.

Луѓето не буџетирале сместување и рачунале на каучсрфинг колку јас
сфаќам. Така да, ако сместувањето не е бесплатно, веројатно хостелот
отпаѓа. Не ме фаќај за збор.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list