[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Apr 7 12:18:34 UTC 2009


2009/4/7 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> 2009/4/6 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>>> Мало резиме на тоа што бараме од ЕТФ:
>>
>> ставај на вики да не се изгубиме во тредов.
>
> еве:
> http://wiki.lugola.net/Мозила_гости_во_Скопје
> @Владо според https://wiki.mozilla.org/MECT#Macedonia
> ти треба да најдеш сместување ;)


Чомбе оздрави побргу :).
Не ставајте информации на две места, едитирајте
го мозила викито и таму внеси ги сите информации.
И они го читаат викито па згодно би било да следат шо се дешава

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list