[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Apr 7 12:23:09 UTC 2009


2009/4/7 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Не ставајте информации на две места, едитирајте
> го мозила викито и таму внеси ги сите информации.
> И они го читаат викито па згодно би било да следат шо се дешава

да, да... ама ова се повеќе оперативни работи...
кога ќе имаме нешто црно на бело , тогаш ќе го ставиме
на мозила викито

--
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list