[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Apr 7 12:24:57 UTC 2009


2009/4/7 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> 2009/4/7 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> да, да... ама ова се повеќе оперативни работи...
> кога ќе имаме нешто црно на бело , тогаш ќе го ставиме
> на мозила викито

Е да ама за нив тоа значи дека ништо не се случува, пошто
не гледаат дека се случува нешто оперативно :)

Барем 2-3 реченици, кои ни се планирани локации, и што
ни треба а што имаме.

Ако немате време, јас поручек ќе преведам од горното вики, и ќе стаам
на мозила викито.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list