[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 7 14:12:23 UTC 2009


On 04/07/2009 03:28 PM, Arangel Angov wrote:
> - GnuPG - вовед, генерирање на клучеви и генерална употреба + key
> signing помеѓу присутните.

xxxxxxx....... ништо од ова, барем ја не сум тука, морам да патувам утре
 и се враќам тек негде наредната недела. јеби га. :( have fun.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list