[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 7 21:59:58 UTC 2009


On Monday 06 April 2009 16:42:43 Arangel Angov wrote:
> Некој да ми покаже основни работи python дека сум тешка мрза и никако не
> седнуем а за возврат можам да понудам чекор по чекор gnupg за систем
> администратори и крајни корисници (од генерирање, до користење во клиент
> за пошта). Нема да биде лошо да напраиме и key signing помеѓу нас коа
> сме веќе таму.
>
> Други предлози?


Ако планираат да доаѓаат повеќе луѓе кои не беа на НСНД во Белград, би можеле 
да се потрудиме истите теми кои таму ги разглабавме да ги пренесеме.

http://wiki.razmjenavjestina.org/razmjenavjestina/index.cgi?nsndbg09

м?

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

war is peace
freedom is slavery
restrictions are enablementMore information about the Ossm-members mailing list