[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Wed Apr 8 09:51:45 UTC 2009


> Ако планираат да доаѓаат повеќе луѓе кои не беа на НСНД во Белград, би можеле
> да се потрудиме истите теми кои таму ги разглабавме да ги пренесеме.
>
> http://wiki.razmjenavjestina.org/razmjenavjestina/index.cgi?nsndbg09
>
> м?
>

+1 за навраќање на НСНД (ако има повеќе луѓе кои не беа во Белград)
+1 за python


една од следните недели може да го правиме и ова:
http://wiki.dns323.info/howto:chroot_debian


More information about the Ossm-members mailing list