[Ossm-members] Сподели знаење 11ти април сабота

Hristina Nikolovska hristina.nikolovska at gmail.com
Thu Apr 9 10:24:38 UTC 2009


Windows Live messenger e novoto brendirano ime na MSN messenger :)
C# - no problem. Moze vo kombinacija so design patterns, optimalni resenija
za razlicni problemi i sl.. bez .NET tehnologii.. :D
2009/4/9 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>

> 2009/4/9 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> > On 04/09/2009 11:00 AM, Aleksandar D. Balalovski wrote:
> >> Ако веќе се решиме на чекор да снимаме и кастираме, Webcam со некој
> >> geeky начин за стримање ќе заврши работа. Нема потреба од тоа
> >> погоре... како се викаше.. :)
> >
> > Ekiga работи, а исто и видео+аудио на empathy преку telepathy.
>
> Може и преку овој сервис: http://qik.com/
> Сега сите имате мобилни со камера и wifi :)
> Од мобилен директен стрим на нет.
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
>  _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20090409/69b5a7a5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list